De ce majoritatea concurenților de la iUmor au dezamăgit în finală

Am văzut cu toții finalele de la iUmor, sezoanele 1 și 2. Am observat cu toții că marea majoritate a concurenților au fost infinit mai slabi față de audiții, unii dintre ei au clacat lamentabil chiar și sunt sigur că mulți dintre voi v-ați întrebat de ce s-a întâmplat acest lucru? Ei bine, răspunsul este unul destul de simplu care va deranja mai mult ca sigur. Aceasta este părerea mea.

De ce majoritatea concurenților de la iUmor au dezamăgit în finală

Majoritatea concurenților care au ajuns în finalele iUmor au dezamăgit pentru că acea finală a fost un eveniment mult prea mare pentru ei. Cu alte cuvinte, nu au mai avut material sau inspirație pentru a compune glume. Vedeți voi, unii dintre ei s-au dus acolo în audiții cu materiale la care au lucrat luni de zile poate. Ei bine, atunci când au fost nevoiți să zburde la nivelul creativitate și să aducă ceva mai bun ca-n audiții, au clacat. Timpul a fost prea scurt iar nivelul lor adevărat s-a văzut în finală. Acela este de fapt nivelul concurenților, nu cel din audiții.

E destul de dificil să trăiești din comedie în ziua de azi mai ales dacă ești nevoit să vii cu ceva nou într-un timp relativ scurt. Atunci când ești zero barat la capitolul creativitate, s-a zis cu tine, nu ai nici o șansă din punctul meu de vedere. Rămâne de văzut dacă anul acesta, în cea de-a treia finală iUmor lucrurile se vor schimba iar concurenții își vor depăși condiția, dacă ei vor reuși să strălucească mai tare decât în audiții. Poate în sfârșit o să apară cineva care va fi capabil să compună ceva mișto, ori cineva care să nu fi dat tot ce-i mai bun în audiții.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.