Biroul pentru copil – cadoul perfect pentru 1 iunie

Biroul pentru copilMai puțin de două luni ne mai despart de celebrul 1 iunie și sunt sigur că părinții din întreaga țară încep deja să se gândească la ce anume pot să dăruiască atunci. Doar ce a trecut Paștele, cu iepurașul lui cel darnic și părinții sunt nevoiți să se gândească la un nou mod de-ași face fericiți odraslele. Din punctul meu de vedere, un birou pentru copii de la Kalenda este cadoul perfect și veți vedea în cele ce urmează de ce spun acest lucru.

3 motive să dăruiești copilului tău un birou de 1 iunie

  1. Îl ambiționezi să pună burta pe carte. Nu știu câți copii sunt într-adevăr atrași de carte în ziua de azi, însă sunt sigur că un birou copii poate să facă minuni. Chiar dacă mulți dintre voi ați crede că nimic pe lumea asta nu ar putea convinge un pitic să abandoneze o tabletă sau un smartphone, veți vedea că dacă-i vei dăruiți un birou nou, corespunzător nevoilor și gusturilor lui, va urma o surpriză. Copiii adoră să primească daruri și au obiceiul să țină la ele destul de mult.
  2. Pe măsură ce crește are nevoie de mai mult spațiu. Orice copil începând cu clasa a 3-a sau a 4-a începe să deprindă anumite hobby-uri, anumite pasiuni. Ei bine, ca să se ocupe de ele va avea nevoie de un spațiu mult mai generos. Nu poți să îl lași să se chinuie cu biroul folosit doar pentru abecedar și caietul de bastonașe și liniuțe până nu demult. În plus, ține cont și de faptul că cel mic este în continuă creștere, are și el nevoie de mai mult spațiu față de anul trecut sau de acum doi ani.
  3. Este mai ieftin înainte de începerea anului. Nici un părinte nu-și dorește de fapt să se apuce de cumpărături cu câteva zile înainte de începutul noului an școlar. Din acest motiv, cel mai bine este să cumperi cele necesare copilului chiar din anul în curs. Altfel, riști să plătești mult mai mulți bani pentru absolut orice, chiar și pentru acea mobilă special destinată celor mici.

Și motivele pot continua. Ne oprim aici la cele mai importante 3 dintre acestea, în speranța că am reușit să le aleg pe cele mai importante.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.