Ai avut datorii și întârzieri la bancă și ai nevoie de alt credit? Iată de unde poți face rost de unul

Să ai datorii într-o țară ca România nu e nimic bizar. Cred că jumătate dintre cetățenii acestei țări au datorii sub o formă sau alta, nu neapărat la o bancă. E destul de dificil să trăiești cu salarii de 200 de euro pe lună, din care să mai cumperi și mașini și case și alte minuni și să fii și la zi cu datoriile, e clar că ceva, undeva o să se întâmple aiurea și o să ajungi să fi înregistrat la Biroul de Credite. Ei bine, atunci toate ușile băncilor vor fi închise pentru tine. Nimeni nu va mai dori să-ți dea vreodată un credit. Există oare vreo posibilitate să faci rost din altă parte de bani? Ei bine, da, există.

Ai avut datorii și întârzieri la bancă și ai nevoie de alt credit? Iată de unde poți face rost de unul

Există credite restanțieri, special destinate celor care au avut întârzieri pe la bănci, acordate de cei de la extrasimplu.ro. Vedeți, întotdeauna există o soluție. Într-adevăr, nu discutăm despre o bancă și dobânzile pot fi mai mari dar totuși, este o soluție prin care unii pot scăpa de anumite probleme existențiale în momentul în care nici o bancă nu-i mai bagă în seamă. Dacă mă întrebați pe mine, eu unul nu m-aș încurca niciodată cu băncile pentru că au o politică de acordare a creditelor destul de stupidă, te tratează cu dispreț cu toate că ești client și așa mai departe.

Eu unul aș prefera să plătesc o dobândă un pic mai mare la o instituție de genul extrasimplu.ro dar să stau liniștit și să simt că sunt respectat ca și client. Evident, mulți dintre voi veți apela la bănci în cazul în care aveți nevoie de bani și nu sunteți înregistrați cu datorii la Biroul de Credite, însă cei care nu au această posibilitate vor vedea ce înseamnă să lucrezi cu o instituție ce are grijă de tine ca și client și care te consideră important. Creditul îți va fi acordat mult mai rapid, fără să fii frecat pe toate părțile cu fel de fel de documente pe care trebuie să le aduci din 3 direcții diferite.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.