Mda, iar e închis peste tot luni, a doua zi de Paște

Urăsc sărbătorile legale pentru că nu mișcă nimic în țară. Nu lucrează băncile din pricina BNR-ului, nu lucrează Poșta, ANAF-ul, etc. Tot ce ține de stat e paralizat și partea proastă este că această paralizie obligă la staționare și domeniul privat. Ca să vă dați seama despre ce vorbesc și ca să vă faceți o imagine cât mai bună asupra problemei, cei care nu produc niciodată nimic, cei care au program de 8 ore maxim ca gravidele, au liber domne de sărbători câte 2-3 zile. Funcționarii publici trebuie să se odihnească după atâta muncă și atâta țipat la dușmanul – cetățean de dincolo de ghișeu.

Ei trebuie să se odihnească și să prindă tupeu. Funcționarul public trebuie să își încarce bateriile. Una dintre cele mai stupide situații este la RAR România, unde oricum te programează la o lună și jumătate dacă cumva îndrăznești să cumperi o mașină înscrisă în străinătate, pe care vrei să o înscrii în România. După ce că nu fac față volumului foarte mare de muncă, își mai iau și liber o grămadă. Bine, nu-și iau ei că așa doresc ci pentru că așa le dă statul și dacă statul le dă, doar nu sunt proști să refuze, nu? Pe cuvântul meu că aș vrea să văd și eu o instituție de-asta de-a statului care vine la muncă deși ar avea liber în mod normal. Vise domne, vise. De unde atâta chef de muncă?

Eh, lasă-i frate și luni, a doua zi de Paște să petreacă și să se simtă bine, că în rest, sunt minunați. Eu am mai zis, dacă funcționarii publici ar fi nevoiți să se mute în privat, nu cred că ar rezista nici măcar 2 zile.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.