Cauți anvelope de vară? Iată de unde le poți cumpăra cel mai ieftin

anvelope de varăPentru că doar ce am ieșit din sezonul de iarnă și vara stă să bată la ușă (din păcate în România nu mai avem primăvară de ceva ani), a venit vremea să schimbăm roțile de pe mașină, moment în care unii dintre noi vom constata că nu prea avem ce pune pentru vară. E posibil să uităm pe timp de iarnă că avem cauciucurile de vară consumate pentru că trece destul de mult timp până când vine momentul să le punem înapoi. Dacă vremea este nasoală și mocirloasă când montăm cauciucurile de iarnă pe mașină sunt șanse mari să nu observăm cât de consumate sunt cauciucurile pe care le dăm jos. În această idee, în cazul în care ai nevoie de anvelope de vară ieftine, vei vedea imediat de unde poți face rost de așa ceva. Bineînțeles, majoritatea șoferilor sunt luați prin surprindere când fac această descoperire destul de macabră dacă nu au bani puși deoparte dar nu trebuie să dispere.

De unde poți cumpăra anvelope ieftine pentru sezonul de vară?

Cea mai bună soluție este bineînțeles mediul online. Magazine precum autohut.ro vă pot aduce prin curier anvelope de vară noi, cu prețuri începând de la 103 Ron. Evident, cu cât dimensiunea crește cu atât crește și prețul. Cu cât calitatea crește și se optează pentru un brand de renume, cu atât crește și prețul. Dacă veți opta să mergeți în hipermarketuri, trebuie să știți că veți pleca într-adevăr cu cauciucuri direct la montat dar le veți cumpăra în medie cu 25-30% mai scumpe.

De asemenea, cauciucurile de vară second hand nu trebuie luate în calcul. Din punctul meu de vedere acestea nu sunt altceva decât o glumă proastă care pe deasupra mai amenință și siguranța la volan. În nici un caz nu trebuie să vă lipiți la o asemenea combinație. De ce să dai 80 de lei pentru un cauciuc second hand când poți să dai 103 sau 120, în funcție de dimensiune, pentru unul nou? Haideți să fim serioși… Așadar, fără cauciucuri scumpe din oraș sau second hand. Găsiți online tot ce aveți nevoie.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.