De ce în România nimeni nu respectă regulile de circulație

Pe străzile noastre domnește legea junglei și mulți dintre voi vă întrebați probabil de ce. De ce nu se poate circula și la noi cum se circulă în străinătate, fără claxoane, frâne, înjurături și accidente care ne duc semenii la groapă mai ceva ca bombardații din Siria.

De ce în România nimeni nu respectă regulile de circulație

  • Permisele de conducere se dau prea ușor. Este nevoie de testare psihiatrică. Cine are tendințe către teribilism sau e aprig la mânie, să nu primească dreptul de a face școala. Să meargă, să se trateze dacă e posibil apoi să revină.
  • Poliția nu își face treaba. E mai ușor să stai la trecerea de pietoni cu camera și la linia continuă cu radarul decât să intri pe străduțele micuțe ale orașelor unde se circulă ca în junglă, fără să se țină cont de absolut nimic. Atunci când nu ești pedepsit, încalci mai des.
  • Nu există bun simț. Atunci când oamenii sunt nesimțiți, nu le va păsa de cel de lângă. Ce dacă merge prea încet, eu îl claxonez și-i dau flashuri de-l zăpăcesc și-și ia rabla și se urcă într-un stâlp cu ea. Dacă oamenii sunt nesimțiți și te sfidează în trafic cu toate că încalcă legea nu ai ce să le faci. Asta este România, o țară de oameni sălbatici și egoiști.

Și exemplele cred că pot continua dar în special totul se leagă de bunul simț, de buna creștere. Așa e când oamenii nu au cei 7 ani de-acasă și sunt crescuți cu spart de semințe la scara blocului, pe acord de Salam și Guță. Într-o țară de maneliști nu avem cum să fim oameni educați.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.