Cum trebuie să fie un bar confortabil?

Barurile din ziua de azi sunt toate moderne, în pas cu timpurile dar din păcate nu toate îți dau acea stare de bine. În funcție de personalitate, există baruri în care vrei să mai revii și în baruri pe care nu vrei să le mai vezi niciodată. Ei bine, barurile în care vrei să revii nu au nimic deosebit, doar că sunt foarte confortabile și primitoare și vom discuta despre ce anume transformă un bar oarecare într-unul confortabil în care clientul abia așteaptă să revină.

  1. Aerul trebuie să fie respirabil. Deși mulți ați crede că după ce s-a dat legea anti-fumat acest obicei va dispărea din baruri, v-ați înșelat. Se fumează în continuare în majoritatea localurilor pentru că, România. Astfel, aerul devine de multe ori irespirabil sau urât mirositor. Eu de exemplu nu poposesc într-un bar a doua oară dacă după prima vizită put a tutun de sunt nevoit să merg să mă schimb. Așadar, pentru un confort maxim ori trebuie interzis pe bune fumatul ori instalat ventilatoare serioase care să se poată ocupa de ventilarea localului ca la carte.
  2. Mobila trebuie să fie confortabilă. Când spun mobilă confortabilă mă refer în primul rând la scaune. Pentru un confort maxim se recomandă scaune de relaxare, sunt niște scaune special concepute pentru a ajuta întru relaxare pe cel care le folosește. Vă spun sincer că scaunele fac toți banii. Merită investiția pentru că nu sunt scumpe și clar vor fi cele care vor face diferența între un bar în care clientul mai revine și un bar pe care clientul îl va ocoli data viitoare. De asemenea, mesele trebuie să fie la o distanță corectă față de nivelul solului, astfel încât clientul să nu se chinuie să ajungă la ele și nici să fie nevoit să se aplece prea mult pentru diverse operațiuni.
  3. Lumina trebuie să fie corectă. Ce înseamnă lumină corectă? Înseamnă că nuanțele trebuie să fie unele calde pentru ochi. Nu sunt necesare nuanțe de albastru, roșu, culori venite din becuri LED foarte puternice cum am văzut în majoritatea barurilor. Lumina odihnitoare este relaxantă și cei care pun la cale baruri moderne trebuie să țină cont de aceste standarde. Așadar, fără culori stridente, fără culori sclipitoare, fără culori stridente, fără lumini intermitente.
  4. Muzica trebuie să fie plăcută. Fără manele fraților, fără muzică dată foarte tare. Nu știu dacă pe voi vă deranjează muzica dată foarte tare, dacă aveți prostul obicei să o dați tare și la bloc probabil că nu, dar în lumea civilizată nu se face așa ceva. A, dacă vine cineva să cânte în acel bar da, e ok, se înțelege, dar în rest, muzica dată tare nu se justifică și este foarte obositoare. Oamenii se duc în bar să socializeze și vor sfârși pârși prin a țipa unii la ceilalți doar pentru a se înțelege.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.