Râdem noi râdem de Iliescu, dar ne îngroapă pe toți

Ion Iliescu are în prezent 87 de ani și se pare că are de gând să atingă suta. Foarte bine, acesta este probabil rezultatul unei vieți sănătoase din care au lipsit stresul, neajunsurile, excesele de orice fel și viciile. Râdeți cu toții la glumele care există pe internet cu privire la faptul că nu mai moare o dată, dar cred că avem șanse mari să mai auzim de Iliescu și peste 10 ani. Da, e genul de om care îngroapă pe toată lumea și care dă senzația că nu va muri niciodată.

Mie unul nu-mi plac glumele astea, poate că sunt prea macabre pentru gusturile mele. Mi se par chiar deplasate. Orice ar fi făcut, nu mi se pare corect să devină batjocura tinerilor care nu au nici măcar bacalaureatul luat, ce să mai zic de studiile pe care le are Iliescu.

A fost Președinte al României de vreo două ori parcă și am spus-o și o repet, îl consider vinovat pentru modul în care a ajuns țara asta de-a lungul timpului. Imediat după Revoluție era nevoie de un conducător serios, nu de unul ca el care deși nu a furat, a permis celor din jurul său să facă ravagii și să-și pună-n conturi milioane de euro. Atunci au apărut milionarii de carton din punctul meu de vedere, oameni care acum dețin televiziuni și trag sforile prin diverse partide politice.

Am fi meritat și noi un viitor mai bun dar dacă nu a fost posibil, ne mulțumim cu cel pe care ni l-a oferit taica Ilici și pe care ni-l oferă în continuare partidul din care acesta face parte. Nu am înțeles niciodată de ce ai vota din nou un partid cu care nu ai avut de câștigat dar în fine, asta e altă discuție.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.