Mă amuză duduile care s-au născut cu mâinile în sân

Se întâmplă de multe ori să merg pe stradă și să observ niște dudui de maxim 18 ani care merg cu mâinile în sân. Eu poziția asta de mers nu am mai văzut-o prin alte orașe în afară de Severin și m-am întrebat de multe ori de ce fac ele chestia asta, de ce nu pot să meargă cu mâinile pe lângă corp așa cum este frumos și normal? Sau măcar să le bage în buzunare dacă nu știu ce să facă cu ele…

Eu cred că aceste fetițe așa s-au născut. Da, s-au născut cu mâinile în sân, precum mumiile îmbălsămate și uitate de timp prin sarcofage. Pe mine unul mă amuză teribil aceste dudui cu creier lipsă care nu știu nici măcar să meargă pe stradă. Cum să mergi mă cu mâinile în sân? Hai că mai stai cu mâinile în sân ca prostul când să zicem ai de așteptat și nu știi ce să faci, dar să mergi așa?

Plus că e o modă pe la Severin. Dacă o să mergi prin jurul liceelor din Severin o să vezi multe astfel de fete care merg cu mâinile în sân, caraghioase și comice, aproape ca pinguinii. Nu pot să-mi imaginez de unde a ieșit moda asta dar cred că aș putea să intuiesc un răspuns.

Vedeți voi, fetelor nu le-au plăcut niciodată să se îmbrace. Mereu au ieșit dezbrăcate pe afară și le-a fost frig. Atunci când îți e frig, începi să cauți o poziție cât mai convenabilă astfel încât să te încălzești cumva. Ei bine, cred că poziția asta de mers pe stradă cu mâinile în sân a fost adoptată de fetele zgribulite care sunt prea fudule să se îmbrace bine când pleacă de acasă? Plauzibil?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.