După 6 luni de Samsung Galaxy J5 2016

Au trecut 6 luni de când am cumpărat acest telefon și a venit momentul să îl laud și să-l jeluiesc într-un nou articol. Așa fac eu de obicei. Am făcut un review acestui telefon AICI așa că puteți să mergeți să-l citiți pe acela prima dată în cazul în care doriți să cumpărați acest telefon. În articolul de astăzi însă vom discuta despre experiența de utilizare avută de-a lungul primelor 6 luni.

  • Mă enervează la culme faptul că are un încărcător cu cablu foarte scurt. Nu pot să-l iau în apropierea patului dacă nu am o triplă trasă. Nu ajunge nici măcar pe birou dacă-l bag în priza de sub birou. Cablul de la încărcător este pur și simplu inutilizabil.
  • Îmi place foarte mult display-ul. Este foarte luminos și foarte curat. Nu s-a zgâriat și cred că nici nu se va întâmpla asta vreodată. Culorile sunt foarte frumoase și este genul acela de telefon care oricât de mult soare ar fi afară, poate fi folosit fără probleme.
  • Este destul de slab ca performanță. Pentru mine unul a fost un șoc destul de mare. Telefonul scoate doar 25.000 de puncte în Antutu așa că jocurile cu grafică 3D vor rula destul de greoi. Sincer nu mă așteptam la așa ceva de la un Samsung dar hei, e un telefon de buget.
  • Telefonul se încinge în jocuri. După ce-l butonezi vreo 3-4 minute simți imediat că începe să se încălzească. Nu rău, am văzut telefoane mult mai calorice din acest punct de vedere dar am fost un pic surprins. Nu m-aș fi așteptat la așa ceva vreodată de la Samsung.

Per total, sunt foarte mulțumit de el, nu am ce comenta alte aspecte deocamdată. Nu se blochează, nu se întâmplă nimic ciudat cu acest dispozitiv din punctul meu de vedere. Recomand.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.