Uneori suntem așa de nemulțumiți de ce avem încât uităm cum trăiesc alții

Mă tot uit în jur și văd că foarte mulți oameni sunt nemulțumiți că nu au un job din care să poată să trăiască normal în România. Ei bine, cam asta este România lucrului bine făcut. Cum ați votat, așa aveți acum. Ceea ce mă surprinde cu adevărat este egoismul care se desprinde din aceste văicăreli ale celor care nu au mii de euro pe lună ca-n străinătate. Există atât de mult egoism în mentalitatea românească încât uneori mă sperii. Nu înțeleg cum s-a ajuns aici întrucât suntem o țară pur creștină dar în fine, nu asta e important. Important este zic eu clipul de mai jos.

În imagini aveți modul în care se fabrică niște cazane din argint sau aluminiu, nu știu din păcate ce material este. Ce știu cu siguranță este faptul că acest clip a fost filmat undeva prin Pakistan și sunt curios acești oameni, murdari, care fac o luncă fizică destul de intensă, oare ce salarii au? Evident, nu zic acum faptul că ar trebui să ne mulțumim cu munca pe 2 lei ci vreau să subliniez faptul că uneori e bine să stau câteva secunde să vezi că te poți mulțumi cu ceea ce ai, nu trebuie să fii lacom.

Cred că trebuie să învățăm să apreciem într-un fel lucrurile pe care deja le avem căci la fel de bine am fi putut să fim noi cei din Pakistan, să întindem la căldări printre tunuri și bombe, praf și zgomot și ei să fie bine mersi în România, să lucreze curați și fără să fie stresați de alte griji precum războaie sau bombe.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.