Oare ce s-ar alege de România dacă ar exista asemenea cutremure?

Cred că dacă doamne ferește avem parte de un asemenea cutremur precum cel din imaginile de mai jos, nu mai rămâne piatră pe piatră în țara asta. Am motivele mele să cred că suntem terminați în urma unui asemenea eveniment și am să explic în cele ce urmează de ce cred acest lucru.

3 motive pentru care de țara asta se va alege praful la primul cutremur ceva mai serios

  1. Blocurile sunt foarte vechi. Există foarte multe blocuri sau case în țara asta care sunt construite pe vremea lui Ceaușescu. Acestea sunt oarecum erodate de trecerea timpului și multe dintre ele au primit minunata bulină roșie.
  2. Clădirile noi sunt construite în bătaie de joc. Cine mai construiește ceva de calitate în țara asta? toată lumea se gândește cum să fure la material atunci când vine vorba despre construcția unui bloc de locuințe. La fel se întâmplă și cu milioanele de case construite în regie proprie cu fel de fel de meseriași, care mai de care mai bețivani.
  3. Toată lumea sparge pereții la bloc. Știți voi, vechea metodă a românului e a face din rahat bici. Atunci când se mută, românul renovează apartamentul și prin a renova el înțelege a sparge absolut toți pereții care nu-i convin lui. Toată lumea e disperată după mărirea sufrageriei dacă apartamentul are cumva și balcon, debarale și chestii de-astea. Pentru câțiva metri pătrați, la primul cutremur te trezești cu vecinul peste tine în pat.

Astfel, eu unul nu știu ce seva întâmpla la primul cutremur în România și sper nici să nu fiu pe-aici când se va întâmpla… Că suntem terminați fraților, or să pice toate pe noi ca la balamuc.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.