Ce părere aveți despre youtuberii care înjură ca la ușa cortului?

Am încercat să mă uit câteva clipuri pe canalul de YouTube al lui Iuda, știți voi, tipul care muncește pe o dubiță de marfă și care face furori pe internet cu clipurile postate. Îmi plac unele materiale, însă cu majoritatea nu sunt de acord dintr-un motiv destul de simplu: omul înjură prea mult și prea tare. De fiecare dată când cineva greșește în trafic, Iuda dă drumul la înjurături de mahala, care mai de care mai interesante. Cred că acest Iuda este genul acela de om care poate să înjure jumătate de oră fără să se repete și fără să obosească și din acest motiv nu cred că are ce căuta pe YouTube.

Nu vreau să fiu înțeles greșit, nu zice nimeni să nu înjuri dar frate, cred că totul trebuie să aibă o limită. În clipurile lui Iuda vezi greșeli în trafic și auzi pe Iuda care înjură de nu se mai oprește. Cu toții mai greșim în trafic, chiar și eu, chiar și Iuda. Sunt de părere că aceste clipuri trebuie postate pe internet astfel încât să se mai educe unii oameni care au făcut școala de șoferi la fără frecvențe dar din păcate, înjurăturile după părerea mea strică tot farmecul. Nu suntem țigani, nu suntem prost crescuți, avem bun simț și vrem să fim tratați ca atare.

E clar că pe viitor dacă omul nu-și schimbă comportamentul (și mai mult ca sigur nu și-l va schimba) am să încetez să-l mai urmăresc. Repet, nu zic că nu trebuie să înjure absolut nimeni niciodată, dar frate, când auzi în 5 minute 700 de înjurături, parcă nu-ți mai vine să te mai uiți altă dată. Deja știi că e al tipului care înjură ca la ușa cortului și treci mai departe.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.