Despre cocalarii care nu prea plătesc nota la restaurant în Spania

Zilele trecute buletinele de știri au vuit cu acei români care nu au achitat nota de plată de la un restaurant, prin Spania. Ei bine, în acest articol am să-i numesc cocalari, că români erau doar din cauza buletinului. Refuz să cred că un român poate să facă chestia asta așa că am să distanțez puțin personajele. Așadar, român = om corect și cinstit care se duce la muncă cinstită în Spania, cocalar = țigănete manelist care își cumpără bemveu și nu plătește mâncarea la restaurant.

Prima dată când am auzit chestia asta, am fost oarecum amuzat pentru că povestea a fost relatată într-un mod destul de funny. Practic, ei au început să dispară treptat de la masă, unul câte unul, până când într-un final a rămas un singur cocalar ce și-a făcut și el dispariția în cele din urmă. Cât de josnic și cât de cârpar trebuie să fii mă ca să faci așa ceva? Adică ai bani de bemveu și nu ai bani să plătești mâncarea la restaurant? După ce mi-a trecut amuzamentul a apărut tristețea pentru că mi-am dat seama imediat cât de mult vor avea de suferit românii care muncesc normal și corect în Spania din pricina acestor cocalari. Împotriva lor se va întoarce ura spaniolilor. Cum să nu fie rasiști?

Cam așa am pățit peste tot în Europa din pricina acestor cocalari, acestor țigăneți care nu ar reuși niciodată să se descurce prin muncă cinstită. Se duc cu femeile la produs prin Spania apoi se poartă ca ultimele cizme. Nu sunt în stare să-și plătească nici măcar masa la restaurant. Bine, ei sunt probabil în stare dar cică sunt „șmecheri”… Lasă că din cauza acestor șmecheri nu vom mai putea să scoatem nasul în Europa.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.