De ce se promovează nulitatea?

Măi fraților, eu nu am pierdut niciodată timpul cu nulitățile dar în cele ce urmează vreau să vă prezint pe cineva. Ea este Lucica sau mai bine zis Lucian și am observat că participă pe la toate concursurile de la televizor. Este vorba despre un analfabet care cică are umor și care a apărut ultima dată când l-am văzut eu pe la Chefi la Cuțite.

De ce ar vrea cineva să prezinte publicului asemenea oameni nu pot să înțeleg. Acest Lucian a fost și la Românii au Talent, a fost și la iUmor, parcă și la X Factor. De ce televiziunile promovează nulitatea? Sunt sigur că la Chefi la Cuțite, în loc să-l bage pe acest zero barat adus doar pentru audiență (că proștii râd la glumele lui răsuflate și la modul comic de joasă speță în care se poartă) ar fi putut să bage pe cineva care chiar merita să încerce acolo.

La Chefi la Cuțite frate?  Mie unul mi se pare incredibil ce se întâmplă și cred că acest Lucian prin simpla lui prezență poate răspunde foarte clar la întrebarea: ce înseamnă entertainment pentru români sau mai bine zis de ce se uită românii la televizor.

Se promovează nulitatea pentru că nulitate se află și dincolo de micile ecrane. Sau aveți impresia că dacă oamenilor nu le-ar place al de Lucian sau mai bine zis Lucica, ar mai insista cu asemenea personaje? Bineînțeles că nu dar din păcate audiența este maximă atunci când pe micile ecrane apare un analfabet care face o caterincă de joasă speță. Românul se identifică cu asemenea personaje și se uită. Îi place. Păcat însă că ocupă locurile altora care ar merita o șansă zic…

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.