Cum trebuie să fie un apartament cu două camere în București ca să merite banii?

apartament cu două camerePentru că foarte multă lume vrea să se mute în capitală, forțată uneori de lipsa locurilor de muncă din provincie sau pur și simplu de lipsa de perspectivă, există în acest moment o cerere destul de mare pentru apartamentele cu două camere în București. Se pare că aceste imobile sunt cele mai căutate iar în cele ce urmează vom încerca să explicăm într-un fel cum trebuie să fie un asemenea apartament astfel încât să merite investiția. Așadar, dacă sunteți în căutare  de apartamente de vânzare București 2 camere, stați pe-aproape în următoarele 5 minute.

Cum trebuie să fie un apartament cu două camere în București ca să merite banii?

  1. Trebuie să fie spațios. Spațios înseamnă minim 50 de metri pătrați utili. Eu unul am fost crescut într-un apartament construit pe vremea lui Ceaușescu de 40 de metri pătrați, tot două camere și sincer să fiu mi se par niște apartamente destul de nasoale. Așadar, ar fi ideal ca suprafața să fie de minim 50 de metri pătrați, chiar 70 dacă aveți gânduri serioase cu Bucureștiul. Acești 20 de metri pătrați în plus vor spori considerabil gradul de confort.
  2. Amplasarea trebuie să fie bună. Ce înseamnă amplasare bună? Nu, nu în centrul orașului. Cred că amplasare bună înseamnă Băneasa, Pipera, zone din care nu resimți distanța până într-un loc anume din pricina traficului. Degeaba locuiești în centrul orașului dacă te chinui să ajungi la destinație câte 40 de minute din cauza traficului. Eu unul nu am înțeles niciodată pasiunea asta morbidă a bucureștenilor pentru statul în mașină câteva ceasuri zilnic…
  3. Construcția trebuie să fie de calitate. Aici vor apare cele mai multe probleme pentru cei care vor să cumpere apartamente de calitate. Nu toți dezvoltatorii sunt serioși, adică știm cu toții cum se construiește în ziua de azi. Majoritatea apartamentelor noi sunt construite cu materiale de proastă calitate așa că mai mult ca sigur veți vizita mai mulți dezvoltatori. Opriți-vă la cel care reușește să dovedească ideea de calitate, care după părerea mea este cea mai importantă.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.