Vrei o casă ca-n filme? Iată ce trebuie să faci

De multe ori privim cu jind la casele pe care le vedem în filmele de la televizor și cred că nu există om care să nu-și dorească una. De fapt, nu casa în sine este cea care contează cu adevărat ci modul de decorare. Atunci când vine vorba despre decorațiuni interioare, nu toată lumea le înțelege, nu toată lumea are gusturi bune, nu toată lumea are înclinație către așa ceva. Astfel, în cele ce urmează vom vedea cum poți decora o casă ca-n filme astfel încât să obții acel living WOW, acele dormitoare mai puțin colorate și mai mult utile.

Cum să îți transformi casa într-una ca-n filme în 4 pași simpli

  1. Nu trebuie să schimbi mobila. Acesta este unul dintre cele mai importante aspecte pentru că foarte multă lume are impresia că trebuie să scape de actuala mobilă pentru a putea să redecoreze casa. Nu este adevărat. Mobila rămâne aceeași.
  2. Trebuie să eliberezi din spațiu. Casele noastre arată destul de ciudat și departe de cele pe care le vedem în filme pentru că românii nu sunt prea ordonați. Încearcă pe cât posibil să lași în living doar lucrurile de care ai strict nevoie. O casă ca-n filme este o casă cu mult spațiu liber.
  3. Mizează pe decorațiuni interioare. Sfatul meu este să căutați un magazin de decorațiuni interioare online în care veți găsi diverse elemente de mici dimensiuni cu ajutorul cărora veți putea aduce un aer modern casei dumneavoastră. O casă ca-n filme este o casă modernă.
  4. Ai grijă cu lumina naturală. Dacă vrei o casă modernă, desprinsă parcă dintr-un film american, trebuie să ai grijă ca în camere să intre cât mai multă lumină naturală. De fapt, majoritatea celor care propovăduiesc idei de decorare pentru case în mediul online susțin acest aspect.

Acestea sunt cele mai importante 4 sfaturi în urma cărora mai mult ca sigur vei reuși să redecorezi casa ta cu bani puțini, și vei reuși să-i acorzi acea aură de casă americană, desprinsă dintr-un film. Deci, nu uita: lumină multă + ordine și spațiu.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.