Ai da 35 de lei pentru un stand de birou pentru telefon?

Am cumpărat recent două standuri pentru telefoane mobile, de birou. Am nevoie de ele pentru că urmează să fac niște review-uri de telefoane mobile pentru site-ul meu androidblogger.eu și erau imperios necesare. Bineînțeles, de cum le-am luat, lumea împrejur a început să cârtească. Da de ce ai dat atât de mult pe ele, de ce ai cumpărat de-astea simple, că la banii ăștia puteai să găsești ceva mai interesant și așa mai departe. E clar, gusturile sunt împărțite dar mie acestea mi-au plăcut.

Standurile sunt din lemn și se potrivesc destul de bine cu ideea de birou. Se integrează destul de bine în peisaj, acesta fiind de fapt motivul principal pentru care le-am și cumpărat. Acum, că au fost scumpe sau nu, la 35 de lei bucata (am luat două), mie unul mi-au plăcut iar în momentul în care mie îmi place un anumit obiect și mi-l permit, îmi cumpăr imediat, nu mai stau pe gânduri.  În plus, am căutat pe internet ceva mai special iar acestea mi s-au părut de departe cele mai speciale.

Tu ai da 35 de lei pentru un stand de birou din lemn pentru telefonul mobil? Că sunt destul de curios ce crede lumea despre aceste dispozitive destul de interesante. Scopul lor este unul destul de simplu, să mențină telefonul la verticală atunci când le fac poze așa că nu văd de ce ar fi trebuie să aleg ceva mult mai complicat. Mai erau câteva cu mufă de încărcare dar din punctul meu de vedere, nu am nevoie de așa ceva deocamdată. Cât stau telefoanele la pozat acolo nu cred că se supără ele dacă nu se și încarcă. Voi ce părere aveți? Merită banii sau nu?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.