iPhone replică

Replica pentru iPhone este ceva specific românului. Românul o să vrea întotdeauna să se dea mare cu lucrurile pe care le deține, în mintea lui bolnavă are impresia că cu cât un obiect este mai scump, cu atât aduce mai mult prestigiu în societate. Există replici pentru iPhone în România pentru că aici există oameni care ar vrea cu ardoare să se dea mari cu un obiect scump, de valoare. Fala țigănească a fost probabil preluată prin intermediul manelelor și la români.

E clar că există tineri în România care vor vrea să dea 500 de lei (5 milioane lei vechi) pe o replică iPhone. Cu 500 de lei poți să cumperi un telefon Android destul de interesant dar din păcate, nu are mărul mușcat pe el. Prietenii tăi or să-l vadă și or să știe că-i un telefon ieftin. În schimb, dacă vii cu o replică iPhone, aceasta va arăta identic cu originalul și toată lumea va fi uimită de tine „uaaau, ăla are telefon de 1000 de dolari”. Că na, doar nu ți-l ia nimeni din mână să ți-l inspecteze, să vadă dacă ești un om bogat sau un izmenar cu gaură-n talpă care vrea să pară ceva ce nu va fi niciodată.

Oamenii te văd cu iPhone 7 sau iPhone 7 Plus dar nu au habar că este o replică chinezească ordinară pe care tu ți-au dat jumătate de salariu și pentru care probabil ai intrat în niște datorii din care te vei regresa abia peste 5-6 luni. Românii fac orice ca să se fălească cu dispozitive scumpe, nu e nimic deosebit. Găsiți aceste replici de iPhone pe toate drumurile, mai ales pe olx.ro sau lajumate.ro.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.