5 Motive să folosești Office 365 pentru mica ta afacere

Office 365Tehnologia avansează rapid și în ultimii ani, odată cu expansiunea internetului, au apărut și soluțiile acestea orientate către cloud , fie pe parte de stocare, fie pe parte de birou virtual, fie de aplicație ce poate fi accesată de oriunde și etc. În cele ce urmează, vom prezenta 5 motive principale pentru care ar trebui să încerci Office 365 pentru companii, în cazul în care ești un tânăr antreprenor care se gândește la reducerea cheltuielilor cu softurile și la înlesnirea procedurilor ce asigură o muncă mai simplă și mai flexibilă pentru angajați. Acest Office 365 Business este disponibil prin intermediul celor de la Koding.ro, pe a căror pagină web veți ajunge dacă veți da click pe linkul de mai sus.

5 Motive să folosești Office 365 pentru mica ta afacere

  1. Prețul este de partea ta. Costurile pentru utilizarea acestui soft pornesc de la un 0.60 RON/zi, pentru fiecare angajat în parte. Și vestea bună este că abonamentele se pot plăti și lunar.
  2. Pentru că discutăm despre niște soluții de cloud, poți să accesezi de oriunde din lume documentele importante ale companiei.
  3. Securitatea este garantată. Atunci când lucrezi cu date importante, cu documente confidențiale, securitatea este cuvântul cheie. Office 365 este unul dintre cele mai sigure softuri pentru editat documente disponibil în cloud.
  4. Office 365 Business se bucură de o stabilitate de invidiat. Discutăm despre un serviciu de tip „birou virtual” care are un uptime de atenție 99.9% pe an.
  5. Beneficiezi de suport tehnic profesional în cazul în care ai probleme cu acest serviciu, lucru foarte important pentru că după cum spuneam ai sus, de multe ori, se lucrează cu documente foarte importante de care compania ta are nevoie ca de aer.

Acestea sunt cele mai importante 5 motive pentru care ar trebui să folosești Office 365 pentru compania ta. Prin intermediul acestui serviciu de birou virtual, ai acces permanent la e-mail, contacte, calendare și documente. De oriunde. Pe orice dispozitiv. Este genul de aplicație perfect pentru cei care au angajați ce lucrează de acasă și necesită o coordonare permanentă.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.