Ai nevoie de litere volumetrice? În regulă, dar cum le alegi?

litere volumetricePublicitatea offline a evoluat și ea destul de mult în ultimii ani, în ciuda faptului că mulți au spus că aceasta va dispărea încet încet, pe măsură ce online-ul se va extinde asemenea Universului. Iată că publicitatea offline nu a devenit peștișorul mai mic din burta peștelui mai mare și în cele ce urmează vom discuta despre litere volumetrice. Vom vedea ce sunt aceste litere, care este scopul lor mai exact și cum trebuie alese acestea.

Ce sunt literele volumetrice

Literele volumetrice nu sunt altceva decât un mijloc de semnalizare pentru logo-urile companiilor, amplasate de obicei în interiorul clădirilor dar și pe exterior atât timp cât sunt confecționate din materiale rezistente la intemperii. Literele volumetrice sunt întâlnite cel mai adesea în birourile corporate, în multinaționale, acolo unde trebuie semnalizată sau delimitată o anumită companie într-un spatii împărțit la comun cu alte companii. După cum le spune și numele, acestea sunt practic niște litere ieșite în relief și sunt alcătuite de obicei din lemn, din plexiglas oglindă, din polistiren extrudat, din plexiglas printat, din metale precum aluminiul, din plexiglas vopsit, din plexiglas colantat, satinat, pe panou forex și așa mai departe. Posibilitățile sunt foarte multe aici.

Cum alegi tipul de litere volumetrice care ți se potrivesc?

În primul rând trebuie să alegi materialul și designul. Aici va conta foarte mult specificul companiei tale pentru că dacă este de exemplu pe nișa de IT, nu are rost să investești în litere volumetrice din lemn care se pretează cel mai bine pentru o casă de licitație pentru mobilă veche sau pentru o fabrică de mobilă, magazin de mobilă. Trebuie să te gândești la specificul companiei pentru a alege literele volumetrice potrivite. Repet, ai de unde să alegi din punct de vedere al materialelor. Cele mai dorite sunt literele volumetrice din plexiglas și literele din polistiren.

De unde poți face rost de cele mai frumoase litere volumetrice?

Cele mai frumoase litere volumetrice sunt concepute de cei de la headprint.ro, una dintre cele mai serioase firme de producție publicitară din București și cred că și din țară. Tot ce trebuie să faceți pentru a lua legătura cu ei, este să intrați pe linkul din articol și să vedeți exact care sunt ofertele lor.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.