Cum să existe mă un oraș în care nu se ridică gunoiul?

Următoarea situație este de și de râs și de plâns. Mai precis în orașul Orșova din județul Mehedinți, gunoiul nu se mai ridică de ceva vreme iar pe la tomberoanele de gunoi de cartier au început să se înalțe niște munți falnici de saci menajeri. Acum, e destul de amuzant pentru că realizezi cât de mult contează să te duci la vot și să alegi niște oameni care nu au niciodată grija cetățeanului. De plâns este din pricina faptului că oamenii riscă să se îmbolnăvească. Acele gunoaie sunt de fapt niște focare de infecție mai ales că sunt acolo de săptămâni întregi.

Cum vine frate asta cu: în anul 2017, există orașe în România în care nu se mai ridică gunoiul. Ce dracului, ne întoarcem înapoi în anii 90 când nimeni nu se înțelegea cu nimeni? De ce dracului nu-și plătesc oamenii gunoiul acolo? Că alt motiv pentru care nu se ridică gunoiul în afară de restanțe, nu prea văd. Că-mi aduc acum aminte și de cei din Drobeta Turnu Severin, care au avut probleme cu căldura. După ce s-au făcut eforturi destul de mari ca pe la jumătatea lui decembrie să aibă caloriferele calde, acum, în februarie, primarul a ajuns la concluzia că există scări de bloc de la care s-au încasat fix 0 lei pentru căldură. Cum vine băi frate chestia asta? De ce dracului să nu-ți plătești căldura dacă tot ai făcut gură că nu ai așa ceva?

E incredibil frate ce se întâmplă prin orașele astea mici, de provincie. Cred că unii sunt prea nesimțiți ca să fie numiți cetățeni ai orașului. Cred că sunt genul acela de țărani cocliți care au venit din vârf de munte și nu au înțeles niciodată că la oraș, există niște cheltuieli față de cocioaba lor din chirpici.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.