Cum am ajuns să cumpăr plicuri de pe net

Zilele trecute am fost nevoit să cumpăr plicuri de pe net. Mulți dintre voi or să întrebe dacă nu cumva la Severin este recesiune cumva din punct de vedere al plicurilor din hârtie și pe bună dreptate, uneori pare ridicol că ajungi să cumperi până și plicuri de pe net, însă ideea este că merită. De exemplu, am avut nevoie de niște plicuri antișoc, alături de niște plicuri de dimensiune ceva mai mare 175 x 250 x 200 mm pentru expedierea unor cărți și mi-a fost imposibil să găsesc în oraș așa ceva. Chiar m-am enervat după ce m-am plimbat pe la vreo trei librării și am mers acasă, de unde am comandat din librăria Zenon ce mi-a trebuit.

Iată că e mult mai simplu și chiar mai ieftin să cumperi de pe internet produse de birotică și papetărie. De fapt cred că nu ar trebui nimeni să se mire pentru că în ultimii ani, internetul a evoluat foarte mult și au apărut magazine de nișă precum zenon.ro din care poți cumpăra produse de calitate mai bună și ai posibilitatea de a alege dintr-o paletă de produse mult diversificată. Dacă nu aș fi avut buna inspirație să caut pe net o librărie online, nu știu ce aș fi făcut, probabil mi-aș fi confecționat singur plicurile, la Severin totul pare să meargă anapoda. Nici măcar plicuri nu mai găsești atunci când ai nevoie. Bine, e adevărat că și dimensiunile dorite de mine nu erau chiar foarte uzuale dar pe bune acuma, nu cred că am cerut nici ceva foarte rar.

Am comandat mai multe chestii din librăria Zenon, am comandat și un biblioraft de genul acesta. Pentru ce mi-a trebuit? Am zis ca de pe ianuarie să încep să pună actele firmei într-un loc separat, pentru că nu aș vrea să se amestece prea mult anii între ei. Nu am eu la PFA prea multe acte, dar cele care sunt le pun și eu frumos, organizat. Așadar, tot răul spre bine până la urmă, dacă nu aș fi avut nevoie de acele plicuri mai ciudate probabil că nu mi-ar fi venit nici ideea să comand un biblioraft noi, să separ anii între ei un pic.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.