Când vom avea și noi asemenea concurenți la X Factor?

Jennifer PhillipsVai de capul meu… Jennifer Phillips… Cred că demult nu am mai auzit o interpretare atât de bună la X Factor. Este vorba evident de X Factor din Marea Britanie și se pare că treburile din clip s-au petrecut în ediția din 2015. Jennifer Phillips a interpretat în stil propriu celebra piesă Shackles a Mary Mary. Ce a ieșit? Ascultați și voi, tot ce trebuie să faceți este să dați play. Știu că nu cunoașteți piesa originală așa că am să o pun și pe aceasta la finalul articolului. După ce veți asculta interpretarea lui Jennifer, varianta originală o să vi se pară mult mai slabă.

Cred că despre asta este vorba la X Factor, despre oameni care sunt în stare nu doar să cânte, ci să transforme o piesă într-una mult mai interesantă. Și mă întreb de multe ori când o să avem și noi la X  factorul nostru asemenea concurenți? Deci wow, chiar wow. Cum poate să cânte femeia asta este de-a dreptul incredibil. Este genul de interpretare pe care am obiceiul să o țin în loop o zi întreagă.

Și aici, am zis că vă pun interpretarea originală, piesa originală după care Jennifer a încercat și a  reușit să improvizeze puțin. A adus atât de multă plusvaloare acestei piese încât sunt de părere că ar trebui să cânte cu cele două soliste care au lansat hitul Shackles în anul 2011. Voi ce părere aveți? A reușit femeia asta de aproape 50 de ani să dea pe spate o planetă întreagă cu interpretarea ei? Ia comparați un pic cu clipul de mai jos.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.