AJOFM Mehedinți închisă pe 23 ianuarie

Mi se pare ceva absolut genial ca  instituția statului care ar trebui să se ocupe cu încadrarea în muncă a Severinenilor să fie închisă pe data de 23 ianuarie. Păi ce exemplu să dea ei oamenilor? Stați bre acasă, nu mai bateți drumurile până la poarta lor să cereți de lucru, oricum nu au chef de muncă. A, stați că uitasem, asta faceți deja.

Că nu se chinuie nimeni foarte tare în orașul ăsta să facă rost de un loc de muncă, cunoaștem. Probabil de-asta nici AJOFM nu se chinuie prea tare să le ofere joburi severinenilor. La cât de leneșă este lumea în Severin, ar putea să se închidă complet instituția asta care oricum nu-și justifică de nici un fel activitatea.

Sau ca să exprim mai bine imaginea de mai sus, la omul sărac, nici boii nu mai trag la jug. Păi de ce să se chinuie AJOFM cu încadrarea în muncă frate? De ce să fie deschisă instituția asta și să dea un exemplu, să arate că ea își face treaba și că este preocupată de reducerea șomajului de 40% neoficial din județul Mehedinți? Lasă bre că merge și așa. Ce atâtea locuri de muncă? Ce atâta bătaie de cap?

Lasă că stau și severinenii ăștia pe suta de euro trimisă din străinătate, de ce să vrea ei să muncească? Lasă că nu e nevoie, cum nu e nevoie nici de ANOFM, AJOFM, EURES și alte chestii de-astea ale căror rezultate pe cuvântul meu dacă e văd vreodată în piața muncii.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.