Poliția e mult prea blândă în România

Am văzut recent un alt clip postat pe YouTube cu un șofer român, un cocalar care pentru a scapă de amendă, a început să facă ca toate visele în momentul în care a fost tras pe dreapta de către Poliția Rutieră. Culmea, omul s-a mai pus și pe internet pe YouTube. S-a umplut internetul de asemenea specimene analfabete care au impresia că dacă fac gargară în fața agentului, acesta o să dea înapoi și astfel o să-i scutească de amendă. Nu există așa ceva. Nici un polițist nu va da înapoi dar asta nu te oprește pe tine, fomist infect, să faci circul de pe lume în speranța că vei scăpa bama curată.

Cred că poliția este muuult prea blândă. Dacă ciorile astea ar face gargara cu pricina în Statele Unite, ar fi împușcate în secunda doi în cel mai rău caz. În cel mai bun, scoase afară pe geam și încătușate, duse la secția de poliție și ar primi probabil și vreo amendă de vreo câteva mii de dolari. Cred că așa ar trebui să facă și Poliția Rutieră din România cu cocalarii ăștia care fac ca toate visele și se mai postează și pe internet. Băi nene, dacă nu ai bani de amendă ori respecți legea și mergi regulamentar ori te duci pe jos pe unde ai treabă, că doar nu te-a căcat mă-ta în mașină.

Nu frate, ei vor să se spargă în bășini cu mașina, să conducă asemenea unor retardați și eventual poliția să-i pupe, să-i felicite și să le dea și ceva trofeu în momentul în care sunt trași pe dreapta. Sunt absolut scârbit de oamenii din clipulețele astea astea. Ăștia sunt românii frate: proști, cu gura mare, analfabeți, aroganți, nu au absolut nici o calitate occidentală.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.