Șamponul și balsamul meu preferat

Acum vreo câteva săptămâni mi-am comandat de pe Glemis.ro șamponul și balsamul reparator K-Pak de la Joico. Le-am găsit la ofertă și cu siguranță că se mai găsesc și acum. Părul meu este destul de fragil, uscat și deteriorat și mi-a căzut destul de mult în ultimul timp, așa că după mai multe păreri am decis să optez pentru Joico.

Produsele mi-au plăcut încă de la început pentru că au un miros foarte plăcut și au în compoziție mandarină, mango, mosc alb și nucă de cocos. Șamponul curăță foarte bine toate urmele de reziduri și nu folosesc o cantitate mare de produs pentru că spumează destul de ok. Acesta restabilește aminoacizii în zonele în care cuticula a fost afectată și descâlcește foarte bine părul, spre surprinderea mea, iar uneori nici nu mai era nevoie să aplic balsam. Șamponul mai are în compoziția sa și keratină, deci are proprietăți de refacere a părului deteriorat. Mie mi-a plăcut pentru că părul meu arată mult mai bine acum. Am folosit ce-i drept și un tratament împotriva căderii părului, însă în paralel am folosit și produsele de la Joico care m-au ajutat foarte mult în privința refacerii firelor de păr.

Despre balsam aș putea să vă spun foarte multe, însă am să încep mai întâi cu faptul că întărește firele de păr, cel puțin eu asta am observat în urma folosirii repetate, iar părul devine foarte mătăsos și ușor de descurcat. Părul nu se electrizează pentru că are proprietăți anti-statice, nu încarcă îl încarcă și îi conferă o hidratare maximă. Mie mi s-a părut cel mai bun balsam pe care l-am folosit pentru că am observat efectele imediat, iar mirosul este foarte asemănător cu cel al șamponului. Părul meu are luciu acum și am scăpat de antenuțele care nu-mi dădeau pace atunci când mă chinuiam să am un păr perfect aranjat.

Personal, sunt foarte mulțumită de aceste produse pentru că m-au ajutat atunci când aveam cea mai mare nevoie. Părul meu este mătăsos acum, hidratat și miroase foarte bine. Vi-l recomand. Eu mi-l comand de pe Glemis.ro pentru că livrarea se face foarte rapid și ai acolo și informațiile necesar în cazul în care ai anumite întrebări despre produsele brand-ului pe care vrei să ți le achiziționezi. În curând voi reveni cu alte informații despre produsele pe care intenționez să mi le achiziționez. 🙂

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.