Vă dați seama ce armată inteligentă ar avea România în caz de război?

războiWOW, asta da. M-am gândit de multe ori la chestia asta. Dacă ne-am imagina un Al Treilea Război Mondial în care tinerii ar trebui să se prezinte la încorporare și să plece pe front cu arma la spinare, voi vă dați seama de fel de armată de găini ar avea România?

Cred că tinerii nu ar fi buni nici măcar de carne de tun, să zici că-i trimiți așa la înaintare ca să facă loc pentru tancuri sau ceva de genul. Cine să se ducă frate la război? Ăia care stau pe spinarea părinților sau pe suta de euro trimisă de fratele din străinătate și sparg semințe în fața blocului, la scară? Cine să se ducă? Analfabeții ăștia care pică an de an examenul de bacalaureat? Ce să facă ăștia în război că acolo trebuie să comunici rapid și corect dacă vrei să scapi cu viață. Îi vedeți voi pe îngrămădiții ăștia care nu sunt în stare să lege 3 vorbe coerent, care nu sunt în stare să spună o propoziție în care să nu existe unul dintre cuvintele cheie ale tineretului contemporan „nană”, „coaie”, „pula”?

Pe bune, acum voi vă puteți imagina o armată cu asemenea oameni? Eu mi-i imaginez acolo pe front, epilați pe piept și pe picioare, pe la sprâncene de asemenea, cu gel sau fixativ în cap, cu o mână pe trăgaci și cu cealaltă dându-și părul din ochi, majoritatea băgându-și pule și înjurând de morți așa cum fac și azi prin trafic dacă sunt incomodați de un alt participant la trafic… Destul de amuzant gândul acesta de a imagina o armată formată din tineretul din ziua de azi…

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.