S-a topit zăpada? S-a dat liber la raceri

Pentru că zăpada prin oraș s-a topit, au început șoferii lui Pește Prăjit, așa zișii „raceri” să se spargă în bășini cu troacele lor de maxim 2000 de euro. Le ambalează, depășesc ca idioții astfel încât să fie ei primii la următorul semafor roșu și așa mai departe. Chiar mă bucurasem că am scăpat câteva zile de acești bășinoși care au impresia că sunt foarte importanți și șmecheri dacă depășesc sau conduc precum niște handicapați, niște alienați mintal.

De fiecare dată când văd un cretin că depășește aiurea sau că demarează în trombă de la semafor sau că circulă cu 100 de kilometri la oră pe o străduță foarte îngustă, mă gândesc la două lucruri: unde este poliția să-l vadă și să-l lase fără permis de conducere vreo 3 luni de zile, apoi mă gândesc cum dracului reușesc școlile de șoferi să aducă pe drumuri asemenea oameni pentru că atunci când îi vezi, te gândești și tu că au trecut niște examene, un instructor și-a dat DA-ul, un psiholog și-a dat DA-ul, un polițist examinator și-a dat DA-ul. Cum este posibil?

Ei bine, este posibil pentru că este prea multă nepăsare în jur, școlile de șoferi vor să facă bani, nu se gândesc nici o secundă la faptul că din cauza lor, mor oameni nevinovați pe stradă. Cei care au făcut școala de șoferi au văzut probabil că psihologicul este gata completat de cei de la școală pentru că, de ce nu, s-a lipit românul cu găinăria și în acest domeniu. Cei care au școli de șoferi pot mai nou să elibereze și avize psihologice. Să sperăm că asemenea idioți nu o să ne omoare pe noi sau familiile noastre pe stradă.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.