Colantarea mașinii. De ce, cine și unde mai exact?

În ultimii 10 ani, colantarea mașinilor a devenit destul de populară. Are destul de multe avantaje despre care vom discuta și noi în cele ce urmează în speranța că vom clarifica aspectele mai puțin cunoscute legate de acest procedeu. Trebuie precizat din start că deși nu este vorba despre vopsea, culoarea mașinii tot nu poate fi schimbată 100%. În momentul actual legea spune că autoturismul trebuie să fie minim 50% culoarea trecută în acte, așa că nu trebuie exagerat. Însă, atunci când este vorba despre aceeași culoare sau o nuanță puțin diferită, nu este problemă.

3 situații în care colantarea este foarte avantajoasă

  1. Atunci când mașina este pe firmă. Cele mai dese colantări le vedem pe la taxi sau pe la mașinile ce aparțin anumitor companii. Se aplică de multe ori logo-uri sau anumite poze reprezentative.
  2. Atunci când se dorește o „vopsire” mai ieftină. Să vopsești o mașină în România poate să fie un adevărat dezastru financiar. În funcție de vopsea, prețurile pot depăși suma de 1000 de euro. Colantarea în schimb nu depășește de multe ori suma de 2000 de lei.
  3. Atunci când se dorește o reparație rapidă. Din nou comparăm cu vopsitul unei mașini, vopsit care are obiceiul să dureze câteva zile bune. Colantarea în schimb se poate face în câteva ore.

Cine poate colanta mașini în România?

Să colantezi o mașină în România nu e nevoie de o autorizație specială, nu ai nevoie de autocolante omologate precum în cazul foliilor sau alte minuni. Practic, cei care furnizează asemenea servicii o fac perfect legal fără să încalce vreo regulă.

Unde se poate colanta o mașină în România, respectiv București?

De colantări auto București, de calitate, se ocupă cei de la fuel.ro. Pentru țară, sunt sigur că dacă veți apela la prietenul vostru Google, veți găsi o firmă de cartier care să se ocupe cu asemenea lucruri pentru că a colanta o mașină nu presupune cine știe ce inginerie. Tot ce ai nevoie este o imprimantă bună pentru autocolant și niște băieți pricepuți care să aplice acel autocolant.

Vă puteți orienta de asemenea către firmele de producție publicitară în general, întrucât mai mult ca sigur se ocupă și cu colantări prin provincie sau dacă nu se ocupă, au pe cineva cu care colaborează în acest sens.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.