Ce or face cu milioanele de euro și de ce vor mai multe?

Te uiți de multe ori pe stradă și vezi mașini de sute de mii de euro, te uiți înspre trotuare și vezi case de milioane de euro și te întrebi de ce oamenii care dețin aceste lucruri vor întotdeauna mai mult? Din punctul de vedere al unui om sărac, realizez că în momentul în care ai milioane de euro, practic nu mai ai nici un fel de grijă și nu ai cum să cheltui atât de mulți bani în decursul vieții tale. Atunci, de ce oamenii care sunt foarte bogați sunt și foarte lacomi, hrăpăreți, de ce vor din ce în ce mai mult?

Ei bine, nu am un răspuns pentru această întrebare din păcate pentru că cei care au asemenea averi nu vorbesc niciodată despre ele și sunt oameni foarte retrași. Probabil le este teamă să iasă la înaintare, nu cumva să fie întrebați cum au reușit să adune acele case și acele mașini de lux.

De ajutat pe alții mai sărmani nici atât pentru că ar fi un motiv în plus ca cei din jur să-și pună întrebarea elementară „de unde are ăsta atâția bani?”… Și oameni se întreabă des acest lucru pentru că în 95% din cazuri, cei care au foarte mulți bani în țara asta nu au nici un fel de școală, pregătire, experiență de viață, sunt analfabeți și așa mai departe. Nu au o companie care să aducă plusvaloare.

Eu unul habar nu am de ce oamenii doresc să aibă și mai mult din moment ce au dobândit o avere colosală din furt și țeapă. Probabil își aduc aminte de vremurile în care mâncau pâine cu muștar și doresc să se aranjeze și următoarele 10 generații care vin din urmă, copii la fel de analfabeți ca și părinții lor și la fel de rupți de realitate.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.