Motivul principal pentru care toată lumea se apucă de VLOG personal

Cu toții ați observat probabil în ultima vreme faptul că toată lumea se apucă de VLOG. Ce este vlogul? Ei bine, să sintetizăm spunând că vlogul reprezintă zile din viața cuiva, filmate și adunate în niște clipuri. Există vloguri săptămânale, lunare, vloguri zilnice chiar în care oamenii se filmează cum se duc pe unde au treabă, ce cumpărături fac și așa mai departe.

Întrebarea principală este de ce toată lumea vrea să se apuce de vlog personal? Să fie oare românul genul de individ care vrea să iasă în evidență cu orice ocazie cu toate că nu are nimic interesant de spus? Ei bine, cam da. Din păcate, 90% dintre blogurile existente în acest moment pe YouTube-ul românesc sunt niște porcării plictisitoare aduse în prim plan de niște oameni plictisitori care din lipsă de activitate ori din dorința de a se da importanți, umplu internetul de clipuri care mai de care mai plictisitoare.

Motivul principal pentru care aceștia se apucă de vloguri se leagă evident de personalitate. Păi doar nu or să se apuce ei de clipuri în care să prezinte recenzii la cărți, clipuri în care prezintă niște tutoriale pentru anumite softuri PC. Nu frate, ei își filmează camera și obiectele primite de la mami și de la tati și cam atât. În rest, sunt mai plictisitori decât mama rutinei.

Sunt oameni șterși de personalitate care nu știu nici ce vor, care nu sunt în stare să spună clar și răspicat ce anume doresc de la viață, ce le place să facă, etc. Discutăm despre acei copii crescuți de părinți în puf, cu de toate la cur, motiv pentru care au rămas niște subdezvoltați din punct de vedere al personalității și al inteligenței.

Acesta este motivul principal pentru care toată lumea se apucă de VLOG personal, că nu știu să facă nimic altceva.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.