Femeia care bea – cel mai urât specimen de pe planetă

Eu nu beau și nici nu am de gând să când în această patimă pentru că am avut destule exemple în jur care au mers pe acest drum și nu au sfârșit prea bine. Din păcate, am avut ocazia să văd chiar și femei care beau foarte mult, lucru ce m-a scârbit complet și care m-a făcut să scriu acest articol.

Atunci când ești femeie și pleci beată dintr-un club, nu mai ai pic de prestanță, nu mai meriți pic de respect. Știu, o să spuneți mulți dintre voi că lumea nu se duce în club ca să bea apă plată cu lămâie, dar frate, nici să pleci de acolo ținându-te de pereți sau de garduri nu mi se pare o priveliște foarte frumoasă. Nu zice nimeni să nu bei, dar atunci când ajungi alcoolistă, lucrurile sunt destul de grave.

Cred cu tărie că femeia care bea este cel mai urât specimen de pe planetă, mult chiar și sub melc. Inteligență zero, caracter zero, perspectivă de viitor zero. Am văzut de asemenea și foarte multe femei care beau mai mult decât bărbații sau cot la cot cu aceștia. Locul lor este de asemenea la psihiatrie la dezalcoolizare, nu într-un cămin conjugal. Din păcate, acești oameni care consumă alcool peste măsură nu-și dau seama cât de mult îi distruge această licoare, le face mult mai mult rău atât fizic cât și social decât îi ajută. Oamenii care nu cunosc măsura sunt niște oameni slabi, sunt niște oameni pierduți din păcate. Discutăm despre niște oameni care din păcate nu o să-și mai revină niciodată. Boasca, alcoolul este genul de drog de care nu mai poți scăpa.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.