Cum poți mobiliza oamenii să-ți dea SHARE pe Facebook?

Dacă ești creator de conținut și îți faci planuri să ajungi celebru pe Facebook, mai întâi asigură-te că ai vreo câteva sute de prieteni care să-ți dea share la materiale pentru că altfel, totul va fi în zadar, mai ales dacă ai obiceiul să faci niște materiale de calitate.

O să constați probabil că românii nu dau share decât la clipuri amuzante, la imagini porcoase și la multe alte inutilități precum bancuri și citate celebre.

În rest, lucrurile de calitate nu se bucură niciodată de faimă pe Facebook. De ce? Păi pentru că acesta este publicul din România, acesta este poporul român pentru că într-un fel, publicul devine popor și invers prin intermediul acestei rețele de socializare.

Bine, a înțeles toată lumea, oamenii de pe Facebook nu dau share decât la rahaturi inutile dar cum poți să îi convingi să răspândească materialele tale cu adevărat de calitate și oarecum importante, la care ai muncit destul de mult? Ei bine, ai o singură variantă: Facebook Ads.

Eu unul obișnuiesc destul de des să răspândesc articole pe Facebook prin intermediul Facebook Ads și mi se pare o unealtă destul de bună. Reușește cu brio să-ți trimită articolul către oamenii cu adevărat interesați și asta este tot ce contează până la urmă. Face cam ce ar trebui să facă butonul de share pe care nici măcar prietenii tăi cei mai buni nu-l apasă.

În rest, nu vei putea face mare lucru. Românii nu vor să dea share la lucruri care nu sunt amuzante că practic la noi asta e cel mai de preț, amuzamentul. Suntem genul de nație căreia îi place să râdă cu gura până la urechi și suficient de tare, astfel încât zgomotul râsului să acopere ghiorțăitul mațelor.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.