Ai probleme cu discurile de frână? Iată de unde poți cumpăra altele și cum poți face să eviți pe viitor defectarea lor

discuriGradul de uzură al discurilor de frână ale autoturismelor conduse de români este de-a dreptul ridicol pentru că din păcate, suntem în aer cu conceptul de conducere verde, conducere în care nu se accelerează ca la nebuni pentru ca ulterior să se pună o frână ridicolă.

Se frânează foarte mult în România și foarte intens și dacă mai pui la socoteală și faptul că românii nu schimbă plăcuțele de frână decât în momentul în care începe să zornăie tinicheaua în roată, nu e de mirare că există deseori probleme cu discurile de frână.

Cum poți evita defectarea discurilor de frână?

Ca să eviți defectarea discurilor de frână, trebuie în principiu să conduci mașina într-un mod occidental și dacă ții la lucrurile tale, vei putea face acest lucru fără probleme. Ca să eviți așadar înlocuirea discurilor, trebuie:

  • Să încetezi să frânezi violent din orice motiv. Este recomandat ca frânarea să se facă din timp și gradat. Stilul racerului român este o boală gravă pentru orice tip de mașină.
  • Să schimbi plăcuțele de frână la timp, nu atunci când începe să zornăie tabla prin roată. Gândiți-vă că dacă se va presa pe discul de frână cu o tinichea, acesta se va degrada iremediabil. Așadar, schimbați plăcuțele de frână la timp, mai ales că sunt ieftine.

De unde poți cumpăra discuri de frână ieftine?

Cele mai ieftine discuri frână vei găsi pe autoatu.ro. Acum, nu te aștepta ca un disc de frână să coste cât plăcuțele, e clar că aceste piese vor fi mult mai scumpe. Cele mai ieftine pornesc undeva la 230 de lei bucata, în funcție de modelul de mașină bineînțeles și din acest motiv insist cu prevenția.

Stilul de conducere alături de mentalitatea destul de nocivă obligă pe mulți dintre noi să scoatem din buzunar niște sume de bani importante pentru niște piese care în occident nu se defectează niciodată. Oricum,  trebuie să știți că dacă întâmpinați probleme din cauza discurilor de frână, cele mai ieftine le veți găsi pe autoatu.ro.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.