Afacere de top pe spinarea celor dezinformați. Bișnița cu sportsdirect.com

În ultima vreme am observat că există foarte multe magazine online care vând marfa celor de la sportsdirect.com și care nu au nici un fel de stoc de marfă pentru că livrează produsele cumpărate (adidași, geci, pantaloni) în 5-7 zile lucrătoare, adică într-o săptămână.

Aceleași produse pe care le vezi pe sportsdirect.com le vezi pe unele site-uri românești cu adaos de 100 de lei în medie pentru fiecare produs în parte. Este o bișniță ordinară specifică românului ieftin, găinar, care nu are minte să vină cu o idee nouă și care preferă să facă ceva ce știe că merge sigur. De-asta s-a și aglomerat nișa sport în România, pentru că au apărut tot mai multe magazine bazate pe bișniță și combinații, nu pe seriozitate, ingeniozitate și viziune.

Bișnița asta cu produse de pe sportsdirect.com există din cauza cumpărătorilor care nu se interesează înainte, care nu caută pe site-urile străine să vadă cât Dumnezeului costă o geacă Everlast, apoi să vadă cât cer ăștia prin România. Păi când o vedea românul că acea geacă este 160 de lei în Anglia iar în România costă 260 de lei + transport 20 de lei, e clar că o să se ducă pe apa sâmbetei bișnița.

Acestea sunt afacerile de top dezvoltate pe spinarea românilor prea leneși și prea înapoiați mintal să se ducă cu gândul la faptul că ar putea cumpăra din Anglia direct, mult mai ieftin. Vedeți? De-asta toate sunt mai scumpe la noi în România, pentru că își bagă coada românul lacom și hrăpăreț care își pune 100 de lei adaos comercial la o simplă geacă de iarnă. Să nu ne mai mirăm că am ajuns să concurăm cu Monaco pe la prețuri.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.