Un nou val de atacuri teroriste

Ieri toată Europa vuia de atacuri teroriste. În Elveția atac terorist, în Germania un dement a intrat cu camionul în Piața  de Crăciun din Berlin, la Ankara a fost ucis în direct Ambasadorul Rusiei… Se-s cu aceste atacuri? Ei bine, nimic deosebit. Se pare că totul are o limită de suportabilitate și ce se întâmplă în Aleppo a depășit demult acel prag. Astfel, a apărut atentatul din Ankara. La Berlin, acesta este rezultatul lui Merkel, care a băgat toți pakistanezii, toți afganii și toți congolezii în Germania în speranța că va avea mână de lucru ieftină și masă de manevră pe viitor.

Se întâmplă toate aceste atacuri pentru că omenirea din punctul meu de vedere a cam dat chix la capitolul „să facem lumea un loc mai bun”. Cei care au fost în Siria sau măcar au urmărit pe la TV imagini, au observat cum din cauza câtorva instabili psihic, s-a distrus o țară într-un asemenea hal încât nu a mai rămas piatră pe piatră. Așa se întâmplă când pentru interese meschine ajungi să distrugi o întreagă civilizație, așa se întâmplă și când oamenii refuză să evolueze și să se civilizeze, având impresia că e ceva normal ca în secolul 21 să dai capetele altor oameni.

Nu cred că este singurul val de atacuri, bine că nu a fost la fel de grav precum cel de anul trecut de la Paris. E bine că numărul victimelor a fost mult mai mic, cu toate că ar fi trebuit să fie zero. Din păcate, nu poate nimeni să asigure securitate 100% pe glob atât timp cât se dorește libertate. O lume liberă este liberă și pentru nebuni, nu doar pentru oamenii normali la cap.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.