Românul le știe pe toate, nasul lui a mai fost într-un cur de babă

Foarte multă lume susține faptul că în urmă cu câțiva ani când nu exista Facebook, oamenii erau mai serioși, mai inteligenți. În România după ce a părut Facebook, se pare că a urmat o perioadă de îndobitocire însă oare așa să fie? Foarte multă spune că românul în loc să facă treabă și să dea din mâini, stă și butonează pe Facebook. Ei bine, eu sunt de altă părere.

Cred că românii au fost un popor de imbecili dintotdeauna dar din cauza faptului că nu exista o platformă pe care aceștia să iasă în evidență, noi nu eram conștienți că idioții sunt atât de numeroși. Astăzi, te iei pur și simplu cu mâinile de păr când vezi cât de proști sunt tinerii și te crucești când vezi că nu au o problemă în a comenta toate prostiile pe Facebook.

Românul își arată adevărata față pe Facebook, ăștia suntem: oameni care petrec foarte mult online și foarte puțin timp muncind. De-asta și țara este foarte săracă. Suntem un popor cu gura mare, un popor care are impresia că deține dreptatea absolută. De fiecare dată când vei veni pe Facebook să comentezi legat de un aspect, or să vină niște cretini care te vor contrazice până în pânzele albe, pe motiv că ei se pricep mai bine și că au mai multă experiență. Cu toate că nu au.

Și înjură, românul înjură non stop din spatele ecranului monitorului sau telefonului. Nu ai dreptul să ai o altă părere, trebuie să dai dreptate românului avid de dreptate, altfel te înjură. Cam acesta este principiul la noi, cine înjură cel mai mult are dreptate. Asta am urât întotdeauna la nația noastră: oamenii au gura mare, înjură fără argumente, te contrazic doar ca să nu tacă.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.