Cine își permite în România un TV de 10.000 de euro?

Pentru mine, să intru pe Emag și să mă uit la cele mai scumpe produse a devenit deja o distracție în toată regula. E cam ca distracția de săptămâna trecută când căutam cea mai lungă durată a unei curse de tren pe teritoriul acestei țări. Ei bine, dacă intri pe Emag la secțiunea Televizoare și dai ordonare după preț, descrescător, o să vezi acolo niște cifre de-ți vine să vorbești singur.

Cum să coste mă un televizor 400.000 de lei? Dar cum să coste un televizor 10.000 de lei? Voi vă dați seama ce fel de oameni trăiesc în România din moment ce magazinele online au în stoc asemenea aparate? România asta a devenit un fel de piață de desfacere a produselor de lux pentru că în această țară există ori oameni foarte proști, ori oameni care fac rost de niște bani pentru care nu prea muncesc. În acest caz, eu aș râde un pic dacă ANAF-ul de exemplu ar verifica veniturile celor care cumpără așa ceva, cum ar justifica ei banii pe un televizor de 10.000 de lei? Ar spune „am muncit 4 ani pentru acest televizor”?

Și acum vine întrebarea mea? Totuși, cine naiba își permite un asemenea TV? Ce salariu trebuie să ai ca să spui: luna asta trebuie să-mi cumpăr un televizor, am de gând să plătesc 2000 de euro pentru un asemenea dispozitiv. WTF? Am ajuns un fel de Monaco sau Luxembourg și nu știu eu? Cred că nicăieri în lume nu mai vezi atât de mulți bani furați și aruncați pe prostii de-astea cum vezi în România. Voi cât ați fi dispuși să cheltuiți pentru un televizor? Mie unul și cel de 3000 de lei mi se pare foarte scump, la câte face…

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.