Oare unii chiar nu se pot abține?

Marian Godină a postat o fotografie pe contul său de Facebook în care erau câteva dovezi ale alcoolului celor urcați la volan. Băi fraților, oare chiar nu vă puteți abține? Adică eu înțeleg că sunteți ultimii boschetari și aveți o plăcere deosebită să beți până cădeți în șanțuri sau până când vă pișați pe voi, dar chiar așa de inconștienți sunteți? Chiar nu mai există nici o limită? Chiar trebuie introdusă pedeapsa cu închisoare cu executare pentru cei depistați beți la volan?

Pe bune eu cred că este singura soluție ca să putem scăpa de bețivanii ăștia. În România, toleranța la alcool este zero dar se pare că pentru unii nu are nici o importanță, toleranța lor pentru alcool de 100% este mult mai importantă.

An de an avem mii de oameni uciși nevinovați pe străzi din cauza acestor boschetari ordinari care nu conștientizează cât de valoroasă este viața. Și nu mă refer la viețile lor, că mă doare în pulă de ei dacă se duc pe copcă la 20 de ani din cauza alcoolului, mă doare de cei care mor pe capete nevinovați din cauza acestor cretini. Am văzut zeci de accidente cauzate de niște oameni care nici măcar nu știau ce au făcut în momentul în care s-au trezit din boschetăreală.

Lăsați mașinile acasă dacă alegeți să beți în această perioadă. Dacă de viețile voastre nu vă pasă și aveți creierul neted ca cel de iepure, măcar de viețile altora să vă pese. Oricum, la cât de nesimțiți sunt cei care se urcă băuți la volan, cred că avem de-a face cu o ecuație în care necunoscuta este însuși bunul simț. Trebuie să terminăm o dată pentru totdeauna cu boschetăreala asta la volan.

nu se pot abține

foto: Godină

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.