Nu înțeleg vegetarienii

Există foarte multe persoane pe internet care militează pentru un trai sănătos via paie și scovergi. Ok, am înțeles ideea, carnea nu este bună, este otrăvitoare și singurele alimente 100% sănătoase sunt legumele și fructele. Mie mi se pare o tâmpenie chestia asta cu propovăduirea vegetalelor pentru că în primul rând, în România anului 2016, legumele și fructele conțin o cantitate atât de mare de chimicale, încât sunt generatoare de cancere la foc automat.

Adică bine, nu-ți place ție carnea și ori ai milă de sufletele animalelor ori ai auzit tu că dacă mănânci numai ștevie și lobodă o să trăiești 114 ani, este problema ta. Dar să te apuci să propovăduiești asemenea idei și asemenea obiceiuri mi se pare o prostie și am să vă spun și de ce, lăsând la o parte ideea că legumele și fructele din ziua de azi sunt mai otrăvitoare ca oricând.

Mie unul mi se par ridicole disputele astea pe mâncare, că paiele sunt mai sănătoase de cât carnea sau invers. Fiecare om ar trebui să mănânce exact ce-și dorește și ce crede de cuviință că-i face bine. Să vii să spui că ștevia este cea mai sănătoasă și că trebuie să o mănânci de 3 ori pe zi pentru tot restul vieții, mi se pare o tâmpenie, poate tâmpenia principală din cauza căreia eu nu înțeleg vegetarienii. Chiar nu-i înțeleg și pe bune că nu am nimic cu ei. Dacă ai trăi într-o țară super curată precum Elveția sau Belgia în care să ai siguranță că fructele și legumele nu conțin otrăvuri, aș mai zice dar în România se importă toate rahaturile de prin Turcia și alte țări bananiere.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.