Iarna – sezonul perfect pentru a scăpa de troacele fără AC

Avalanșă de troace pe site-urile destinate mașinilor second hand. Sute de troace ieftine au fost postate curând, mașini cumpărate de români „ca să-și facă treaba cu ele”. Ei bine, după ce au trecut o vară la 55 de grade Celsius cu o mașină fără aer condiționat, iarna, când nimeni nu mai este influențat de această opțiune, troacele sunt scoase la vânzare.

Din punctul meu de vedere cred că aceste mașini vor sta pe internet mult și bine și vor fi cumpărate doar într-o anumită situație: să fie excelent întreținute, să fie foarte ieftine și este imperios necesar ca cel care cumpără așa ceva să fie la prima mașină din viața lui. Altfel, nu cred că o persoană care a avut mașină fără aer condiționat vreodată în România va mai face o a doua investiție.

Eu unul am avut mașină fără aer condiționat și am jurat că nu voi mai cumpăra niciodată un al doilea asemenea autoturism pentru că este imposibil de folosit pe timp de vară. Am să vă dau un exemplu doar. Dacă vrei să pleci vara la orele 17 cu mașina, vara,  înăuntru sunt suficiente grade cât să te simți ca într-o saună. Astfel, vei transpira ca un porc în mai puțin de 3 minute și când vei ajunge la destinație chiar vei fi un porc: o să arăți ca un porc și o să miroși ca un porc.

De ce dracului ar cumpăra cineva mașină fără aer condiționat în 2016? Nu pot să înțeleg. De-asta zic, cred că doar cei care nu au avut niciodată mașină mai fac asemenea investiții, altfel nu îmi explic.

O vară petrecută cu o mașină lipsită de AC este un calvar. Și chiar nu o poți folosi dacă trebuie să te duci la o ocazie mai festivă, o să ajungi în 5 minute și o să semeni cu un maratonist care a alergat 25 de kilometri.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.