Motivul pentru care fotbalul românesc nu are cum să facă performanță

Am văzut de curând celebrul clip de pe sport.ro în care celebrul Șumudică a început să scandeze înjurături în vestiar împotriva Stelei. Să analizăm puțin clipul de mai jos, da?

Înainte să auzim ceva înjurături destinate fanilor Stelei, se dansează pe manele. Da, cred că nimic nu-i mai trist decât să auzi incultură în vestiarul unei echipe de la care se vrea performanță.

Păi măi băieți, cu incultură, manele, cârciumi și lăutari, cu chefuri și cu cumetrii nu va face nimeni performanță. Generația de Aur a ajuns atât de departe pentru că era o generație de oameni serioși, responsabili, nu de măscărici care dansează pe manele prin vestiare.

Dar să trecem de manele, să vedem ce-s cu înjurăturile…

„Cine ține cu Steaua să-i futem familia”

Cam asta scanda marele antrenor Șumudică alături de elevii săi, în vestiar, după meci. Atunci când vezi oameni proști făcuți grămadă care n-au încap absolut nimic, te trezești la realitate și constați că fotbalul românesc, cu asemenea oameni, nu are cum să facă performanță.

Ce ai domnule Șumudică cu fanii stelei? De ce să le fuți familiile? Doar pentru că țin cu o altă echipă față de cea pentru care antrenezi dumitale? Ce mentalitate de maimuță primitivă mai e și asta?

Vedeți voi, asta se numește lipsă de respect elementară. Lipsă de respect față de adversari, etc. Este lipsă de fairplay și din punctul meu de vedere, un campionat în care echipele nu cunosc noțiunea de fairplay, este unul NUL, egal cu zero. De-asta nici nu mai vie lumea la stadion. Să vină ca să ce? Să fie înjurați absolut gratuit de niște maimuțe fără neuroni?


 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.