Cât de greu este să găsești o căciulă mai diferită?

Disper fraților. De 2 zile mă plimb prin oraș în căutarea unei căciuli mai de doamne-ajută și nu găsesc nimic. Cred că este misiune imposibilă să găsești în ziua de azi o căciulă galbenă în magazinele din oraș, sau una verde sau chiar una roșie. Nu înțeleg de ce în toate magazinele din oraș există aceeași marfă de foarte proastă calitate, reprezentată de niște căciuli negre sau maro, sau cu ciucur asemenea celor destinate copiilor de grădiniță. Eu înțeleg că românului nu-i place să se spele și nici să-și spele hainele dar pe bune, chiar așa? Chiar să nu mai ai de unde să cumperi o căciulă serioasă?

Două zile am căutat pe la hipermarketurile de prin oraș și buticurile adiacente o căciulă ceva mai frumoasă, de culoare mai pozitivă, că de negru-înmormântare sunt sătul. Mie îmi plac culorile foarte deschise și cred cu tărie faptul că această lipsă din magazine poate fi pusă în cârca cetățenilor care nu mai au pic de personalitate. Dacă x cumpără o căciulă neagră, și Y va cumpăra una la fel.

Mie de exemplu îmi place culoarea galben și aș vrea să cumpăr o căciulă galbenă. Din păcate nu am cum să fac asta decât dacă dau comandă pe internet. Dând comandă pe internet, automat aștept 2-3 zile după ea. Trebuia să fi făcut chestia asta de prima dată, nu să fi așteptat să văd dacă găsesc prin oraș. Din păcate, orașul dezamăgește întotdeauna mai ales dacă este vorba despre o localitate comunistă, ruptă de lume și de civilizație precum Drobeta Turnu Severin. Voi de unde vă cumpărați căciuli ceva mai interesante? Dacă aveți un magazin mai special nu ezitați să-mi lăsați un comentariu.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.