Depozitarea anvelopelor, o problema cu spatiul

hotel-anvelopeUnde ne depozitam anvelopele de iarna este o mare provocare pentru foarte multi dintre noi. Oamenii sunt inventivi si gasesc solutii sau se adapteaza situatiei! Nimic mai adevarat!

Astfel, de la depozitarea acestora pe balcon, in debara, pana la a apela la un prieten care locuieste intr-o casa spatioasa, sa ne dea o mana de ajutor pentru ca el are mai mult spatiu in garaj, le-am incercat pe toate!

Cel putin posesorii de masini care nu dispun de un spatiu destinat pastrarii acestora stiu cat de complicata este aceasta operatiune. Ba mai mult, imi vor da dreptate cand spun ca este stresant in fiecare an sa gasesti o noua locatie pentru depozitarea anvelopelor.

Pana nu de curand, depozitarea acestora in centre service dedicate sau hoteluri de anvelope, asa cum mai sunt numite, mi se parea o cheltuiala cam mare, pe care eu unul nu eram dispus sa o fac.

In plus, centrele cu preturi rezonabile nu imi inspirau destula incredere. Cu toate acestea, am dorit sa ma informez si sa le dau o sansa. Am incercat la cateva astfel de centre service, iar cei de acolo nu au fost in stare sa-mi raspunda la niste intrebari simple.

Consider ca e normal sa stiu unde imi vor fi depozitate bunurile si in ce conditii, cine se ocupa de paza acestora, etc. Intrebari de bun simt, zic eu! Dar pe care unii le-au luat drept jigniri. Era clar ca profesionalismul acestora nu trecuse cateva teste, prin urmare am renuntat.

Am ajuns la Best-tires.ro dintr-o coincidenta si astfel am descoperit solutia pentru depozitarea anvelopelor mele.

Trebuie sa mentionez ca in primul rand am ramas placut surprins sa constat cat de bine sunt organizati. Informatiile de pe site-ul bine structurat si clare, de la pret la serviciile incluse, date de contact si nu in ultimul rand personalul bine pregatit, etc.

Recomand Best-tires.ro!

One Response

  1. Gabi Miron November 21, 2016

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.