Da ce-am făcut șefu?

Viața de polițist este uneori foarte periculoasă mai ales pentru cei care se duc să facă arestări la domiciliu. Unii oameni livrează pizza la domiciliu, alții colete cu electronice cumpărate de pe Emag, poliția livrează mandate de arestare. Ei bine, din când în când mai găsești pe internet un episod cu Poliția Română care te dă pur și simplu pe spate. Un asemenea clip avem și noi mai jos…

Mai exact, intră mascații, încep să caute prin casă. În momentul în care ajung în sufragerie observă că în lada canapelei se ascundea cineva. Ei bine, în momentul în care poliția trage lada patului: surpriză. Individul pe care-l căutau se ascundea acolo. Primele cuvinte pe care acest individ le are în momentul în care este descoperit sunt „Da ce-am făcut șefu?”

Deci mi se pare atât de ridicol încât nu pot să înțeleg cum o fi crezut idiotul ăla că va trece neobservat din moment ce poliția avea mandat de arestare și de percheziție. E de-a dreptul incredibil, cât de idiot trebuie să fii să faci așa ceva, să te ascunzi în lada patului? Nu știu, probabil atunci când disperarea este maximă, te bagi și după perdea și speri să treci neobservat.

Interesant este modul în care polițistul preia cazul, întrebând infractorul pe care-l arestează „De ce dormi ca găinile băi băiatule?” sau „Păi ce? Am zis eu că ai făcut ceva? Te-am găsit dormind într-o poziție nefirească doar”… Deci e superb… Așa ceva cred că e aur curat în intervențiile Poliției Române. Aveți clipul mai jos ca să râdeți și voi un pic de acest găinar…

BONUS – Un clip în care Poliția prinde niște spărgători de case pe scările unui bloc cu clanța de la ușă în buzunarul de la pantaloni.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.