Ai nevoie de o motocoasă? Iată 3 motive să cumperi una Makita

Să cureți un teren de buruieni nu este floare la ureche, nici să tai iarba cu coasa. Ei bine, vremurile ne-au modernizat fie că am vrut fie că nu iar astăzi, cei care au de tăiat iarbă și buruieni au posibilitatea de a face acest lucru fără efort fizic, cu ajutorul unei motocoase.

Sincer să fiu, motocoasele sunt printre noi de multă vreme dar abia în ultimii ani oamenii au început să fie ceva mai interesați de asemenea utilaje. Românii se adaptează la nou ceva mai greu, plus că nu au o problemă în a pune mâna pe coasă. Suntem neam de țărani și de oameni muncitori, care neam a evoluat însă și a început să caute oferte pentru motocoase.

În cazul în care ești în căutarea unui asemenea ustensile, vei vedea în cele ce urmează de ce este mai bine să cumperi o motocoasă Makita în detrimentul altora mai ieftine. Probabil că mulți dintre voi ați fii tentați să mergeți pe motocoasele de 500-600 de lei dar din proprie experiență, vă spun că dacă vreți să faceți treabă bună, trebuie să vă orientați către ceva de calitate. Să vedem care sunt cele mai importante 3 motive pentru care ar trebui să cumpărați întotdeauna o motocoasă Makita.makita-em2600u-motocoasa-cu-motor-2t-4494

3 motive să cumperi o motocoasă Makita

  1. Motocoasele Makita beneficiază de tehnologie avansată. Astfel, Tehnologia Catalytic Convertor asigură o eficiență sporită a consumului de combustibil dar și noxe reduse. Am luat contact în trecut cu motocoase no name pe care nu am putut să le folosesc mai mult de 5 minute pentru că scoteau prea mult fum, te intoxicau pur și simplu. E important să poți folosi motocoasa cât ai nevoie.
  2. Motocoasa Makita are o greutate foarte mică. De exemplu, modelul EM2600U are o greutate de doar 5 kilograme, ceea ce este foarte ok mai ales atunci când ai de utilizat acest echipament o perioadă mai lungă de timp. Este o motocoasă simplu de folosit și ușor de manevrat. Ultimul lucru pe care ți-l dorești este să ai parte de un utilaj greoi atunci când ai de muncă pe la câmp.
  3. Motocoasele Makita au o calitate de construcție superioară. Nu am putea să enumerăm motivele pentru care ar trebui să cumperi o motocoasă Makita și să nu aducem în discuție calitatea de construcție. Toată lumea știe că Makita și Bosch sunt cei doi giganți ai calității din piața sulelor și uneltelor profesionale. Nu am auzit pe nimeni să nu recomande Makita, în schimb de mărcile ieftine toată lumea se plânge și are câte un of de spus.

De unde poți cumpăra o motocoasă Makita?

Sfatul meu este să cumpărați o motocoasă Makita de pe internet. Există magazine de nișă specializate în asemenea ustensile profesionale precum tehnicbazar.ro. Oricum, nu știu dacă veți găsi așa ceva în orașele în care locuiți, căci știm cu toții faptul că orașele mici de provincie sunt distruse din punct de vedere economic, așa că asemenea magazine fizice nu se justifică, tot internetul rămâne soluția.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.