Transformă baia ta într-una de vis cu ajutorul accesoriilor

suport-pentu-uscator-turbo-loc-caterinaBaia ta trebuie să fie de departe cea mai frumoasă, cea mai primitoare. Din păcate, nu toată lumea poate să transforme o baie banală într-una de vis pentru că între noi fie vorba, nu toată lumea se pricepe la amenajări interioare. Cu toate acestea, vom scoate în evidență în cele ce urmează câteva idei prin intermediul cărora vei putea să transformi o baie destul de banală într-una de vis, în care te vei simți ca în filmele americane, ori ca într-o baie din revistele de design interior.

2 sfaturi pentru a transforma baia ta într-una de vis

  1. Fii adeptul simplității. Foarte multă lume se complică cu umplerea băii până la refuz cu aparatură electrocasnică sau cu diverse mobile. Adevărul este că în România băile din apartamente sunt destul de mici și din această cauză, capătă un oarecare aspect aglomerat. Păstrează simplitatea și nu aduce în baie mai multe elemente decât este necesar. Dacă ai multe produse cosmetice încearcă să le pui într-un dulap, să nu se vadă. 90% dintre băi capătă aspect aglomerat din cauza faptului că există foarte multe produse cosmetice aruncate peste tot.
  2. Profită de accesoriile moderne. Acum ai posibilitatea să cumperi câteva accesorii pentru baie de pe internet care să te ajute să creezi acel look ultra modern, desprins parcă din revistele de design interior. O baie cu adevărat frumoasă va prinde viață cu ajutorul acestor accesorii. Te poți uita la un dop pentru chiuvetă și cadă mai interesant, la un dulăpior din lemn ceva mai ieșit din comun, o oglindă care să dea senzația de Statele Unite poate, și așa mai departe. Ai de unde să alegi aceste accesorii dacă vei intra pe homex.ro, unul dintre puținele magazine online din care poți cumpăra accesorii cu care să reușești să transformi baia ta într-o oază de frumusețe și modernism.

Deci, să recapitulăm: vei reuși să transformi baia ta într-o cameră de vis numai dacă vei fi adeptul simplității și dacă vei reuși într-un fel să faci rost de niște accesorii pentru baie destul de ieșite din tiparele clasicului.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.