De ce se miră lumea că a câștigat Trump, până la urmă?

Când am deschis televizorul dimineață am observat că cel care era cotat cu 5:1 șanse de a câștiga alegerile în Statele Unite, a câștigat alegerile în Statele Unite. Mare șoc pentru toată lumea că Donald Trump a câștigat alegerile electorale, dar întrebarea mea este de ce? De ce se miră lumea că un Gigi Becali american a avut succes acolo? Pentru că americanii sunt proști? Poate. Pentru că americanii sunt simplu de manipulat? Poate. Poate pentru că americanii știu ce vor de la viață și de la un lider? Cel mai poate.

Terra nu trebuie să se mire de faptul că Trump a câștigat alegerile electorale pentru că până la urmă, americanii sunt oameni care vor dreptate, vor libertate, sunt oameni rasiști ca orice nație din lumea asta iar în momentul în care cineva radical a venit la rampă, americanii au decis că au nevoie de un asemenea conducător pentru a le păstra ideea de libertate. Americanii vor un conducător foarte radical, un conducător care să ridice un zid cu Mexicul și care să dea afară din țară imigranții. Și la noi ar fi urale dacă cineva ar face același lucru cu imigranții veniți din Siria de exemplu.

Oricum, oamenii au votat. Trump nu ajungea președinte dacă nu era validat de popor. Poporul a decis, poporul va trebui să suporte un asemenea conducător care la propriu, ar fi în stare să construiască un zid la granița cu Mexicul. Și nu, nu cred că omul va declanșa cel de-Al Treilea Război Mondial, nu cred că omul va atrage asupra Statelor Unite mai mult dezavantaje decât avantaje. Observ că toată lumea se pregătește să judece o carte după copertă…

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.