5 motive să insiști pentru instalarea unui interfon la scara blocului tău

electraDin păcate, atunci când vine vorba de urnit oamenii de la bloc, lucrurile pot să fie destul de potrivnice. Întotdeauna se va găsi un tip care să fie contra vântului. Ei bine, există o ofertă de interfoane Electra destul de interesantă în acest moment și dacă încă nu ai instalat asemenea aparate la scara blocului, e momentul să insiști. Există cel puțin 5 motive ca să montezi asemenea aparate la scara blocului și în apartamentele individuale, motive pe care le poți chiar imprima și prezenta celor care sunt mereu împotriva unității pe scara ta.

5 motive să insiști pentru instalarea unui interfon la scara blocului tău

  1. Sunt niște aparate foarte ieftine. Puteți calcula prin intermediul linkului de mai sus cât costă instalarea interfoanelor în apartamente, în funcție de numărul acestora bineînțeles și de dispunerea pe verticală. Veți vedea că aceste aparate sunt de fapt mult mai ieftine decât ar crede unii.
  2. Interfoanele sporesc gradul de siguranță. Prin simplul fapt că nici o persoană neautorizată nu mai poate intra în casa scării, se reduc la maxim riscurile de tâlhării, violuri sau furturi din locuințe. De fapt, conform statisticilor, scările de bloc care au montate interfoane sunt cu 70% mai ferite de furturi față de cele care nu dețin asemenea sisteme.
  3. Se instalează simplu, fără deranj. Nu știu de unde vin unii cu ideea că a monta un interfon în propriul apartament este un deranj foarte mare. Am auzit chestia asta la multă lume. Din ce știu eu, acel aparat prin intermediul căruia deschizi ușa de jos se montează elegant lângă ușă.
  4. Te scapă de boschetari și de bețivani. Nimănui nu-i convine atunci când pe casa scării își fac veacul toți boschetarii sau bețivanii. Interfonul este soluția perfectă pentru cei care doresc să transforme casa scării în spațiu plăcut dintr-un veritabil veceu public sau casă pentru oamenii fără adăpost.
  5. Interfoanele oferă un grad sporit de intimitate. Nu întotdeauna ai chef de vizite și interfoanele ne pot ajuta în această problemă pentru că una e să sune cineva la ușa de jos și alta e să sune ori să bată la ușa apartamentului. Dacă vrei să deschizi de jos deschizi, dacă nu, nu. Nimeni nu poate auzi de jos dacă ești acasă.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.